ХТЗ Гумени Чизми Жолти WORKER S5 SRC

1,439.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Постава: полиестер
• Надворешен дел: PVC
• Среден дел: нерѓосувачки челиk
• Заштитна капa од челик со широк калап
• Ѓон од PVC со висок процент на нитрилна гума
• Shock Absorber
• Ѓон против пролизгување (SRC) и вариабилен геометриски дизајн (Top Grip)
• Antistatic
• Рефлектирачка трака на задниот дел