ХТЗ Работни Кломпи Бели

2,000.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Горен дел: водоодбивен микрофибер
• Постава: air-tunel технологија за висока дишливост
• Заштитна капа: композит
• Ѓон: PU двојна густина полиуретан
• Големини: 35/47