WAVE

1,593.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Горен дел: кожа
• Постава: AIRNET SPACER за висока дишливост
• Заштитна капа: челик
• Среден дел: не’рѓосувачки челик
• Ѓон: PU двојна густина полиуретан
• Големини: 35/48