Опис

• Комплет дизајниран да се користи на работни платформи за вертикално подигнување и во разни апликации во градежната индустрија. Комплетот вклучува појас и јаже за врзување и позиционирање опремена со конектори.
• Јаже за позиционирање, прилагодливо и лесено за употреба, сертифицирано со маса од 150 кг. Опремен со два конектори од челична основа. Статично јаже со дијаметар од 11 мм.
• EN361, EN358