ХТЗ Гас Маска Со Панорамски Визир TR82

8,024.00ден вкл. ДДВ

Маската FULL FACE работи на принципот на негативен притисок, конектор со навој изработен по EN 148-1-стандард. Има панорамски визир за широка видливост