Безбедносни Заштитни Обувки TIGER S3

3,210.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Горен дел: технички текстил
• PUTEK®-HYPERTEK високо отпорни на триење, водоотпорни
• Постава: air-tunel технологија за висока дишливост
• Заштитна капа: композит
• Среден дел: текстил против перфорација
• „0 перфорација“
• Ѓон: PU двојна густина полиуретан
• Големини: 35/47