ХТЗ UNISEX Работни Чевли TIGER BTP S3 SRC

Опис

• Антиперфоративен раствор, двојна заштита, фитинг приспособен на женски стапала од 35 до 39 и фитинг на мажи од 40 до 49
• Горен дел: Водоодбивна кожа со појачивање во делот кај прстите
• Постава: Тридимензионален микропорозен текстил, лесно дише
• Ѓон: СТП – нитрилен вибрам
• Среден дел: Duo protection решение: нерѓосувачки челик + текстил против перфорација
• Заштитна капа: HDFCкомпозитни влакна