Опис

• Отпорна на сечење, уникатно чувство, врвни перформанси за суви средини. Специјална формула на нитрил за одличен фат.
• Зајакнат дел помеѓу палецот и показалецот за поголема сигурност, издржливост и поголема трајност на ракавицата. Без DMF и отпорна на контакт од 100oC