Опис

• Најтенка работна ракавица на Tegera за деликатни задачи. Извонредна умешност и прецизност при работењето благодарение на ултратенката технологија за плетење 18 G.
• Тенката PU-облога на дланката обезбедува одлична заштита од триење и одличен фат. Темносините и црните бои помагаат да се маскира нечистотијата и се продолжува употребата на производот.