TEGERA 595

3,380.00ден вкл. ДДВ

EN 511 cl. 5.4 Extreme cold flexibility (-50°C): Pass

Опис

Кожна ракавица, обложена, за работа во зимски услови, 0,9 – 1,3 mm говедска кожа со врвен квалитет, Thinsulate™ 200 g, кат. II, засилен палец, водоотпорна.