Опис

Ракавица отпорна на топлина, целосно обложена, говедска кожа од 1,3-1,5 mm со врвен квалитет, алуминиум, ниво на отпорност на сечење 3, KEVLAR® влакна, кат. III, издржува контактна топлина до 250 ° C.