TEGERA 295

920.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

• Општи механички работи
• Работа во ладни услови

Опис

• Професионална и најпопуларна водоотпорна зимска ракавица за работа во ладни и влажни услови.
• Ергономскиот дизајн обезбедува супериорна удобност во текот на целиот ден, намалувајќи го заморот на рацете. Комбинацијата на издржлива кожа и 40 g технологијата Thinsulate ја прави идеална ракавица за работа во тешки и ладни услови.