ХТЗ Спортски Работнички Патики TARGA S1 SRC ESD

4,415.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор за услуги, завршни работи, администрации.

Опис

• Придобивки: Параболичен ѓон за поголема удобност и комфор
• Постава: Неткаени влакна со високо ниво на абсорбција
• Горен дел: Перфорирана кожа од велур
• Материјал: Non woven absorbent fibers lining
• Ѓон: Спортски / PU2D
• Среден дел: Не’рѓосувачки челик • Заштитна капа: Челик