ХТЗ Заштитни Чевли SUPER X LOW S3 SRC ESD

5,950.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор за услуги, завршни работи, администрации.

Опис

• Горен дел: Водоотпорна кожа од нубук и материјал отпорен на абење
• Материјал: Тридимензионален микропорозен текстил, високо дишење
• Ѓон: Спортски / PU2D • Среден дел: Ткаенина со висока издржливост “0”
• Заштитна капа: Челик