Заштитни чевли SUPER X LOW S3 SRC ESD

4,500.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор за услуги, завршни работи, администрации.

  • Горен дел: Водоотпорна кожа од нубук и материјал отпорен на абење
  • Материјал: Тридимензионален микропорозен текстил, високо дишење
  • Ѓон: Спортски / PU2D • Среден дел: Ткаенина со висока издржливост “0”
  • Заштитна капа: Челик