ХТЗ Работнички Патики Star STAR

3,590.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Горен дел: високо квалитетен микрофибер со висока дишливост + гума за поголема издржливост
• Постава: air-tunel технологија за висока дишливост
• Заштитна капа: композит
• Среден дел: текстил против перфорација
• „0 перфорација“
• Ѓон: PU двојна густина полиуретан
• Големини: 35/47