ХТЗ Заштитни Чевли SNAKE

1,950.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Горен дел: водоотпорна печатена кожа + синтетика
• Постава: air-tunel технологија за висока дишливост
• Заштитна капа: челик
• Среден дел: не’рѓосувачки челик
• Ѓон: PU двојна густина полиуретан
• Големини: 35/47