SMARTFOX LOW S1P

2,065.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Градежна индустрија – активности на отворено, индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор за услуги, завршни работи, администрации.

Опис

Лесен и флексибилен ѓон, широко приспособен за максимална удобност.

• Горен дел: кожа
• Постава: Синтетички
• Ѓон: NE10 / PU2D
• Среден дел: Не’рѓосувачки челик
• Заштитна капа: Челик