Опис

• Еднократни нитрилни ракавици
• Должина од 300mm и дебелина од 0,20mm
• Употреба: за работа во лаборатории, хемиска индустрија и прехрамбена индустрија.
• Боја: Сина
• Пакување: S, M и L – 100/1, XL-90 парчиња.