ХТЗ Нитрилни ракавици Semperguard Xpert

Опис

  • Нитрилни ракавици за еднократна употреба без пудра.
  • Дебелина од 0,26mm должина 240mm
  • Употреба: Сервис на возила, прехрамбена индустрија, лаборатории и фармацевтска индустрија, професионално чистење и одржување на хигиена
  • Боја: Сина
  • Пакување: S, M и L – 100/1, XL-90 парчиња.