ХТЗ SEMPERGUARD XLITE нитрилни ракавици

Опис

• Нитрилни ракавици без пудра за еднократна употреба
• Дебелина од 0,14mm и должина од 240mm
• Употреба: прехрамбена индустрија, лаборатории и фармацевтска индустрија, професионално чистење и одржување на хигиена, салони за убавина.
• Боја: Лавандер сина.
• Пакување S, M и L – 200/1, XL-180 парчиња.