ХТЗ Заштитни ракавици од винил

Опис

• Цврсти ракавици за еднократна употреба направени од винил.
• Дебелина од 0.14mm и должина 240mm
• Употреба: прехрамбена индустрија
• Боја: Бела
• Пакување: S, M и L – 100/1, XL-90 парчиња