Опис

  • Латекс ракавици за еднократна употреба без пудра.
  • Дебелина од 0.24mm и должина од 240mm
  • Идеални за употреба во прехрамбена индустрија и лаборатории.
  • Боја: Бела
  • Пакување: S, M и L – 100/1, XL-90 парчиња.