ХТЗ Работнички Патики RILEY LOW S3 SRC

Употреба:

Индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор на услуги, завршна работа.

Опис

• Горен дел: Водоотпорен микрофибер
• Материјал: Тридимензионален микропорозен текстил, високо дишење
• Единствена: битие / PU2D
• Ѓон: Gennesis / PU2D
• Среден дел: Ткаенина со висока издржливост „0“
• Заштитна капа: Алуминиум