Заштитни чевли RILEY LOW S3 SRC

4,300.00ден вкл. ДДВ

  • Употреба:Индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор на услуги, завршна работа.
  • Горен дел: Водоотпорен микрофибер
  • Материјал: Тридимензионален микропорозен текстил, високо дишење
  • Единствена: битие / PU2D
  • Ѓон: Gennesis / PU2D
  • Среден дел: Ткаенина со висока издржливост „0“
  • Заштитна капа: Алуминиум