Rhinoweld GL 116

543.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Ракавица со напа-кожа, со 15 sm манжетна, идеална за MIG/TIGзаварување. Со конец Kevlar.
• CE-сертификат, во согласност со EN 12477 A.