ХТЗ Работнички Патики Raptor S3RAPTOR S3

3,115.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Горен дел: технички текстил
• Технологија: PUTEK®-HYPERTEK високо отпорни на триење, водоотпорни
• Водоотпорна + заден дел во микрофибер водоотпорен
• Постава: air-tunel технологија за висока дишливост
• Заштитна капа: композит
• Среден дел: текстил против перфорација
• „0 перфорација“
• Ѓон: PU двојна густина полиуретан
• Големини: 35/47