Protection

11,564.00ден вкл. ДДВ

Состав на надворешен дел: постава: 100% полиестер; надворешен материјал: 100% полиестер премачкан со полиуретан, 200 гр/м2

Состав на внатрешен дел: постава: 100% полиестер; надворешен материјал: 100% полиестер премачкан со полиуретан, 150 гр/м2

Достапни големини: 44-64

Опис</h3

Опис на надворешен дел: 4 големи предни џеба, прилагодлива капуљача која се вади, прилагодливи манжетни, можност за затегнување околу половината, појачување кај лактите, рефлектирачки траки, двојно покривање на патент, внатрешен џеб со патент, џеб за телефон со E-ward материјал(спречивање на зрачење од телефонот), YKK патент.

Опис на внатрешен дел: рефлектирачки траки, џеб на градите и 2 предни џеба со патент, ракави кои се вадат, манжетни со рендер, YKK патент.