Опис

• Комплет дизајниран да се користи за работни платформи, за скелиња и разни апликации во градежната индустрија. Комплетот вклучува појас за тело и едно јаже со енергетски апсорбер опремен со конектори.
• Јаже 2М, статичко 11мм, минимум отпорност: 25KN, EN355