Опис

• МИЛАН е индустриски стандарден уред за евакуација низ целиот свет. Центрифугално контролираната сопирачка одржува постојана брзина на спуштање од 0,9 m/s, со што се обезбедува брза и безбедна евакуација. Ултра-робусното куќиште произведено во Германија е CNC-сечено од цврст блок алуминиум.
• погоден за употреба од 2 лица и за наизменично слегнување
• височини на возвишување до 500 м
• спасувачки операции од секаков вид на кое било место