MAX UK BROWN 2.0 S3 SRC

3,398.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Индустриски сектор, завршни работи, администрации.

Опис

Eфективно држење на индустриски подови и надворешни површини:

• широка и удобна
• 15 mm крената петица
• Заоблена петица за природно тркалање на стапалото при одење
• Горен дел: Водоотпорна кожа • Материјал: Тридимензионален микропорозен текстил, високо дишење
• Ѓон: NE10 / PU2D • Среден дел: Ткаенина со висока издржливост “0”
• Заштитна капа: Челик