Заштитни Очила MARINA

1,015.00ден вкл. ДДВ

Панорамски очила кои даваат широко поле на прегледност, не се замаглуваат и не се гребат. Можат да се користат преку очила и заедно со полумаска. Лесни и удобни за користење.