ХТЗ Силиконска Гас Маска M 900

Опис

Маската M 900 е иновативен производ направен од силикон, со што се намалува големината на маската, а со тоа таа станува лесно пренослива и удобна.

Лесна за употреба, М 900 има две точки на прицврстување, дава заштита од голем број токсични гасови во период од 15-ина минути.