ХТЗ Заштитни Патики Lemaitre OHMEX S1P ESD

5,000.00ден вкл. ДДВ

Ниски заштитни чевли со ESD заштита

  • Рамен ѓон со структуиран дизајн за подобра стабилност.
  • Горен дел: водоотпорен микрофибер отпорен на триење.
  • Внатрешен дел: тридимензионален микро-порозен текстил со висока дишливост.
  • Ѓон: PU2D
  • Среден дел: Ткаенина со висока издржливост
  • Заштитна капа: Алуминиум