ХТЗ Заштитни Работни Чевли KITE

2,737.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Горен дел: водоотпорен нубук + преден дел во антиабразија материјал
• Постава: air-tunel технологија за висока дишливост
• Заштитна капа: композит
• Среден дел: текстил против перфорација
• „0 перфорација“
• Ѓон: PU двојна густина полиуретан
• Големини: 35/47