Опис

• Комбинира се што е потребно за висококвалитетен појас. Има интегрирана градна алатка за качување и свои сиви алки за прицврстување на клупа за седенње. Вградените прицврстувачки точки имаат концепт за боја на серијата IGNITE: Светло портокалова за точките за прицврстување во согласност со EN 361, сиви за местата за прицврстување за позиционирање и седење. Висококвалитетниот, појас за половината може лесно да се прилагоди, како и флексибилните врски на нозете, кои имаат висока удобност при носење поради двојните опции за прилагодување. Откако ќе се прилагоди, можете да бидете сигурни дека ќе ја задржите саканата должина.

• Дишливи сунѓери и можност за вадење на истите, како и зашиени подлоги во пределот на рамото спречуваат потење или нелагодност од триење во пределот на вратот.

• Најудобниот појас за работа на јаже

• Интегриран искачувач на градите со сертифицирани 140 кг

• Флексибилни опции за прилагодување