Iceberg

5,964.00ден вкл. ДДВ

Состав: 100% полиуретан премачкан со полиестер, внатрешност 100% полиестер, 200 гр/м2

Достапни големини: 44-64

Опис

2 внатрешни џеба од кои едниот со патент, 3М рефлектирачка трака, 2 џеба на градите од кои едниот со патент, капуљача која се собира,отвори за вентилација, одлична заштита од студ , YKK патент, џеб за телефон со E-ward материјал(спречивање на зрачење од телефонот)