FREEWIND S3 SRC

4,930.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Градежна индустрија – активности на отворено, индустриски сектор, завршни работи.

Опис

• Фит на чевли адаптирани за морфологија на женските стапала од број 35 до 39  и мажи од број 40 до 49 , без метални делови.
• Горен дел: Водоодбивна кожа со појачивање во делот кај прстите
• Постава: Тридимензионален микропорозен текстил, високо дишење
• Ѓон: PU / Vibram
• Среден дел: Ткаенина со висока издржливост „0“
• Заштитна капа: композит