ХТЗ Гумени Чизми Бели FOOD S4 SRC

Опис

• Постава: полиестер
• Надворешен дел: PVC со нитрилна гума
• Среден дел: нерѓосувачки челиk
• Заштитна капa од челик со широк калап
• Ѓон од PVC од нитрилна гума
• Shock Absorber
• Ѓон против пролизгување (SRC) и вариабилен геометриски дизајн (Top Grip)
• Antistatic