ХТЗ Заштитни Чевли FLAMINGO

4,160.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Горен дел: Водоодбивна нубук кожа + најлон кој овозможува дишливост + анти абразивен дел во пределот на прстите и петата
• Постава: мембрана DRY PROOF – WR CI
• Заштитна капа: композит
• Среден дел: текстил против перфорација
• „0 перфорација“
• Ѓон: PU двојна густина полиуретан
• Големини: 38/49