FIT MASK

1,357.00ден вкл. ДДВ

Опис

Оваа повеќенаменска маска може да се користи во различни индустриски процеси. Има ергономски дизајн и меко TPE-тело со внатрешен раб кој овозможува поголема удобност и обезбедува затегнатост на целото лице.

FIT MASK е достапна во 2 верзии, FIT MASK 87, која се користи со 2 филтра од серијата 87, и FIT MASK 987, која се користи со еден филтер од серијата 987. FIT MASK е полумаска според стандардот EN 140, а филтрите според стандардите EN 14387 и EN 143