Ергономски Заштитни Очила EY02

469.00ден вкл. ДДВ

Лесни, ергономски очила со странична заштита кои совршено лежат на вашето лице.

Не се гребат и не се замаглуваат и нудат UV заштита. Со ротирачки рачки за полесна употреба.