ХТЗ Заштитни Работни Чевли EAGLE S3

2,637.00ден вкл. ДДВ

Опис

• Горен дел: Водоодбивна нубук кожа + анти абразивен дел во пределот на прстите
• Постава: AIRNET SPACER за висока дишливост
• Заштитна капа: композит
• Среден дел: текстил против перфорација
• „0 перфорација“
• Ѓон: PU двојна густина полиуретан
• Големини: 35/47