ХТЗ Комплет Маска, Црево, И Појас DUST ECO/DUST A ECO

Опис

DUST е линија на производи што се користат на места каде што има тежок пристап и ниско ниво на кислород. DUST ECO може да се користи при чистење резервоари, бунари, силоси, канализациски системи итн.

DUST ECO доаѓа со маска, појас и 10 m црево, додека DUST A ECO во себе содржи и електричен фен, кој помага во снабдување со воздух. Цревото е произведено со специјален огноотпорен адитив.