DUETTA

1,498.00ден вкл. ДДВ

Опис

Полумаската DUETTA е идеална маска за употреба при прскање со пестициди, ракување со хемикалии и при фарбање автомобили. Благодарејќи на нејзината мека обвивка околу устата и носот, таа е многу удобна и при подолга употреба.

DUETTA е полумаска направена според EN 140-стандардот и на неа се употребуваат кертриџите од серијата SPASCIANI 2000, произведени според EN 14387 и EN 143-стандардите.