DOURO S3 SRC

4,075.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Градежна индустрија – активности на отворено, индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор за услуги, завршни работи, администрации.

Опис

• Горен дел: Водоотпорна кожа • Материјал: Тридимензионален микропорозен текстил, високо дишење
• Ѓон: C07 / PU2D • Среден дел: Ткаенина со висока издржливост “0”
• Заштитна капа: Поликарбонат