ХТЗ Работни Чевли за Градежништо DANUBE S3 SRC

4,150.00ден вкл. ДДВ

Употреба:

Градежна индустрија – активности на отворено, индустриски сектор, синџир на снабдување – сектор за услуги, завршни работи, администрации.

Опис

• Придобивки: Без метал
• Горен дел: Водоотпорна кожа
• Постава: Тридимензионален микропорозен текстил, високо дишење
• Ѓон: C07 / PU2D
• Среден дел: Ткаенина со висока издржливост „0“
• Заштитна капа: Поликарбонат