ХТЗ Пожарникарски Кислороден Систем BREATHING APARATUS RN FR

Опис

Овој апарат нуди голема заштита од пожари, хемикалии, токсични гасови. Идеален е за употреба од страна на пожарникарите и спасувачките екипи.

Системот располага со AIS Technology, единствен звучен аларм што е интегриран во вентилот и предупредува кога истекува воздухот во цилиндарот