Опис

• Комплет дизајниран да се користи за работа на скелиња и разни апликации во градежната индустрија. Комплетот вклучува ремен и двојно јаже со абсорбер, опремени со конектори. Двојното јаже со абсорбер му овозможува на корисникот да движи држејќи конектор прикачен на точка за прицврстување.
• Јаже 2М, статичко 11мм, минимум отпорност: 25KN, EN355