Заштитни Очила За Прашина BOGA

1,080.00ден вкл. ДДВ

Панорамски очила, лесни и флексибилни, со чија ергономска форма лесно се вклопуваат на вашето лице.

Направени од материјал кол лесно ја филтрира прашината. Поликарбонат кој не се гребе и не се замаглува. Може да се користат со над очила и со полумаска.